Hlavní obsah

Děsivé zranění. Soupeř mu šlápl na obličej, musel do nemocnice

Reading/Praha

Kopačka v obličeji, pak spousta krve. Portugalský útočník Nelson Oliveira si ze sobotního zápasu druhé anglické ligy mezi Readingem a Aston Villou odnesl hodně bolestivé zranění. V souboji o míč nešťastně upadl přímo pod nohy obránce Aston Villy Tyrona Mingse. Ten se mu už nedokázal vyhnout a šlápl mu na hlavu. Portugalec tak zamířil z trávníku rovnou do nemocnice.

Foto: Profimedia.cz

Portugalský útočník Oliveira musel do nemocnice poté, co mu soupeř šlápl na obličej.

Článek

K incidentu došlo během druhého poločasu bezbrankového utkání. Poté, co Mings šlápl na Portugalce, ze sedmadvacetiletého útočníka Readingu začala okamžitě téct krev.

Rozhodčí přitom nevyhodnotil situaci jako faul, dokonce ani nepřerušil hru. Jakmile si Mings uvědomil, co se stalo, sám rychle gestikuloval na sudího, ať hru zastaví.

Oliveira si z kontaktu odnesl dvě velké rány na nose a na čele. Na Twitteru se pak objevila fotografie jeho zranění.

„Cítím se hrozně. Doufám, že je Oliveira v pořádku," omlouval se obránce Aston Villy na sociálních sítích. Za podobný incident už byl jednou potrestán. V roce 2017 dostal stopku na pět zápasů poté, co se obdobným způsobem „prošel" po Zlatanu Ibrahimovicovi.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.