Hlavní obsah

Rashford i De Gea v top pětici. Rudí ďáblové rozpalují Solskjaerovo peklo

Londýn/Praha

Léčba Solskjaerem se zapsala mezi kouzelné příběhy fotbalové Premier League. A ještě zdaleka nekončí. Rudí ďáblové stoupají tabulkou a také na půdě Leicesteru si připsali tři body. Žádný div, že Marcus Rashford se nominoval mezi Top 5 nejhezčích gólů 25. kola a jeho kolega David de Gea zase pronikl do pětice nejlepších zákroků. Nejefektnější momenty víkendu si můžete prohlédnout v našich sestřizích.

TOP 5 gólů 25. kola Premier LeagueVideo: DIGI CZ

 
Článek

Pod taktovkou norského kouče Oleho Gunnara Solskjaera bodovali dosud v každém utkání, z deseti soutěžních zápasů jich vyhráli devět.

Fotbalisté Manchesteru United uspěli i v Leicesteru. Jediný gól duelu vstřelil již v 9. minutě Marcus Rashford, jemuž adresoval přesnou přihrávku Paul Pogba.

TOP 5 brankářských zákroků 25. kola Premier LeagueVideo: DIGI CZ

Jedenadvacetiletý anglický reprezentant skóroval v jubilejním 100. startu v anglické lize. Rashford na stovku startů v dresu Rudých ďáblů dosáhl jako druhý nejmladší po Ryanu Giggsovi.

„Paul a Marcus mají své silné stránky a je skvělé dívat se na ně," vyzdvihl Solskjaer pro klubový web.

Rukavice k dílu však musel přiložit také David de Gea, jehož zásah proti přímému kopu do šibenice nechybí ve výběru brankářských parádiček.

Foto: John Sibley, Reuters

Gonzalo Higuaín z Chelsea se raduje z gólu proti Huddersfieldu.

Husarský kousek předvedl Gonzalo Higuaín. Prvními dvěma góly po příchodu z Juventusu přispěl Chelsea k drtivé výhře 5:0 nad posledním Huddersfieldem.

Argentinský kanonýr se jako první hráč Blues od roku 2000 prosadil dvakrát při domácím debutu. A s oběma trefami figuruje v Top 5 nejhezčích gólů.

Reklama