Hlavní obsah

Fanoušci křičí: Sarri ven! Byli jsme lepší, měli jsme smůlu, uvedl kouč po prohře v FA Cupu

Londýn/Praha

Pěkně se pod ním houpe židle! Italský trenér londýnské Chelsea Maurizio Sarri prohrál se svými svěřenci další zápas, tentokrát dostal v FA Cupu dva góly od Manchesteru United. Obhájci titulu ze Stamford Bridge tak pro letošek v soutěži končí a fanoušci volají po změně. A to dost hlasitě.

Foto: Andrew Boyers, Reuters

Zamyšlený italský kouč Marizio Sarri na tréninku Chelsea.

Článek

Sám Sarri ale nemá pocit, že by jeho tým hrál vyloženě špatně. "Myslím, že jsme měli smůlu, protože v první půli jsme hráli lépe než soupeř, ale na jejím konci to bylo 2:0," uvedl pro oficiální web Chelsea. "Ve druhé půli pak bylo velmi složité hrát. Hráli jsme v ní zmatený fotbal, ale v první půli jsme hráli dobře."

Italský trenér také uvedl, že jeho hráči nyní zcela nechápou způsob, jakým kouč chce, aby hráli. "Potřebujeme více pohybu bez balónu a méně individuálních akcí. Když má hráč místo, samozřejmě se může pustit do individuální akce, ale když je situace taková, jako byla ve druhém poločase, musíme být s balónem rychlejší a potřebujeme více pohybu bez míče, jinak je nemožné vstřelit gól," uzavřel Sarri.

I přes nepříliš dobré výsledky Ital stále věří v podporu od svých hráčů a podle svých slov s nimi má dobrý vztah.

Sarri ven! křičí fanoušci

Složitější je ale nyní situace s fanoušky Chelsea, kteří už se Sarrim absolutně ztratili trpělivost. Výsledky neodpovídají tomu, na co jsou příznivci Blues zvyklí, a jejich názor týkající se viníka celé situace je jasný: může za to právě italský kouč.

Svůj názor příznivci Chelsea hlasitě projevovali už na stadionu během druhého poločasu zápasu proti Rudým ďáblům. "Mám starosti s výsledky, nikoli s fanoušky. Chápu situaci a naše fanoušky, protože výsledek nebyl dobrý a jsme venku ze hry o FA Cup, ale momentálně se zabývám našimi výsledky," uzavřel kouč.

Oficiálně Ital ještě žádné ultimátum nebo vyhazov nedostal, už několik dní se ale intenzivně spekuluje o příchodu Zinédina Zidana, který už údajně na Stamford Bridge oznámil, za jakých okolností by byl ochoten do Chelsea přijít.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články