Hlavní obsah

Čech vysekl poklonu ženám Arsenalu. Celý tým pozval na večeři

Londýn/Praha

Petr Čech se v úterý blýskl milým gestem, když ocenil výkony ženského týmu Arsenalu. Fotbalistky pozval na večeři do známé londýnské restaurace. Hráčky hostinu s legendárním gólmanem zdokumentovaly na sociálních sítích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Petr Čech se v Anglii těší velké oblibě fanoušků. Ilustrační foto.

Článek

Ženy Arsenalu prožívají další ze svých úspěšných sezon. V lize jim na první místo chybí dva body a o víkendu je čeká finále Ligového poháru. Úspěšné londýnské fotbalistky se do finále probojovaly posedmé za posledních osm let. Snad jim tedy večeře dodá potřebnou sílu k případnému triumfu.

Legendární gólman má za sebou úctyhodných 14 sezon v Premier League. Nedávno brankář avizoval, že ta patnáctá bude jeho poslední. Na Ostrovech si Čech vybudoval skvělou reputaci, získal mnoho trofejí a stal se rekordmanem mezi tyčemi. V Anglii se těší velké oblibě fanoušků. Jeho poslední gesto to jen potvrzuje.

„Byl to báječný večer s holkama a hlavně s Petrem Čechem," napsala pod fotografii fotbalistka Gunners Daniëlle van de Donková.

Petr Čech se pomalu ale jistě připravuje na svůj fotbalový důchod. Bývalý reprezentant odešel do Arsenalu z Chelsea v roce 2015. Po letním příchodu Němce Bernda Lena se už ale mezi tyče moc nedostával. I z toho důvodu ohlásil konec. Kam povedou jeho další kroky zatím není vůbec jasné.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články