Hlavní obsah

Když se nezadaří: Obránce Tottenhamu fantasticky překonal brankáře. Bohužel pro něj toho vlastního

Londýn/Praha

Obránce Tottenhamu Kieran Trippier ve středečním zápase proti Chelsea předvedl ukázkové řešení situace jeden na jednoho. Bohužel ale takto oklamal vlastního gólmana a z malé domů byl vlastní gól.

Foto: Tim Ireland, ČTK/AP

Kieran Trippier z Tottenhamu po gólu do vlastní sítě v zápasu proti Chelsea.

Článek

Situace se stala v 84. minutě utkání. Trippier se vracel pro balon mířící do jeho vlastního vápna. Místo aby přihrál spoluhráči z obrany Tobymu Alderweireldovi, rozhodl se míč odehrát ke svému vybíhajícímu gólmanovi. Toho ale balon minul a - i přes sprint Alderweirelda, který se katastrofě snažil zabránit - skončil až v bráně. Trippier je nyní zdrojem zábavy řady fanoušků

Jako při mnoha podobných příležitostech se na sociálních sítích opět projevila lidská tvořivost. K Trippierově nešťastné malé domů někdo přidal komentář jeho fantastického gólu z přímého kopu, který se mu povedl na loňském MS proti Chorvatsku, a hudbu ze známého filmu Titanic. A zábava je na světě, video se internetem šíří jako lavina.

Ve středečním šlágru Premier League se udála ještě minimálně jedna věc hodná pozornosti fotbalového fanouška. Gólman Chelsea Kepa Arrizabalaga zůstal na lavičce a utkání odchytal Willy Caballero. Ten svůj úkol splnil na výbornou, neinkasoval, a Chelsea tak ze zápasu po výhře 2:0 bere všechny tři body.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články