Hlavní obsah

Políčil si na gólmana. Kuriózní past sklapla

Carlisle/Praha

Hallam Hope hraje čtvrtou nejvyšší anglickou soutěž. Jeho fotbalový trik teď obletěl internet. Nejprve se schoval k brance, aby v nestřežený okamžik ukradl brankáři soupeře míč a bizarní akci zakončil gólem. K vítězství to nakonec nestačilo, jeho tým v úterním utkání prohrál 1:3.

Fotbalista nachytal brankáře.

 
Článek

Probíhala druhá půle utkání čtvrté anglické ligy mezi celky Carlisle a Notts County. Domácí fotbalista s barbadoskými kořeny Hope předvedl, že má smysl pro překvapivá řešení situací na hřišti. Nedokázal se svými parťáky vstřelit gól tradiční metodou, tak se za nepříznivého stavu 0:2 rozhodl pro nevšední způsob.

Brankář se chystal rozehrát dlouhý nákop. Zjevně neměl tušení, že se soupeř plíží kolem brankové čáry jako partyzán s úmyslem fotbalové sabotáže. Když si gólman hostů hodil míč před sebe, vychytralý forward vyrazil vpřed, balón mu prachsprostě ukradl z pod nohy a vsítil kuriózní branku.

Nakonec to jeho týmu nebylo nic platné. Carlisle domácí střetnutí s Notts County prohrálo 1:3. Brankář hostů, který se nechal nachytat poněkud laciným trikem, se ale právem musel cítit jako hlupák.

Reklama