Hlavní obsah

Burnley - Leicester 1:2Leicester navzdory dlouhému oslabení vyhrál v Burnley

Londýn

Fotbalisté Burnley prohráli v anglické lize s Leicesterem 1:2, přestože hráli téměř celý zápas proti deseti. Český útočník Burnley Matěj Vydra se do hry dostal v závěru zápasu po druhé inkasované brance.

Foto: Nigel French, ČTK/AP

Kanonýr Leicesteru Jamie Vardy (vlevo) oslavuje se spoluhráčem Domingosem Ricardem

Článek

Leicester hrál v Burnley od čtvrté minuty v oslabení, když Maguire nedovoleně zastavil unikajícího Gudmundssona a viděl červenou kartu. Přesto šly "Lišky" v 33. minutě do vedení, podruhé v sezoně se střelou z přímého kopu prosadil Maddison.

Burnley se podařilo srovnat o pět minut později zásluhou křížné střely McNeila, tři body ale získal Leicester. V 90. minutě rozhodl o čtvrté prohře Burnley v řadě hlavou střídající stoper Morgan.

West Ham vedl proti Huddersfieldu od 15. minuty, 40. gól v dresu svého nynějšího týmu vstřelil z penalty Noble. Kapitán "Kladivářů" překonal tuto metu jako teprve třetí hráč v historii klubu v éře Premier League.

Poslední tým tabulky třemi góly skóre otočil, když se dvakrát trefil Ahearne-Grant, West Ham ale v závěrečné čtvrthodině rovněž třikrát udeřil a v nastaveném čase rozhodl střídající Hernández.

Anglická fotbalová liga - 31. kolo
Bournemouth - Newcastle 2:2 (48. z pen. a 81. King - 45.+5 Rondón, 90.+4 Ritchie)
Burnley - Leicester 1:2 (38. McNeil - 33. Maddison, 90. Morgan)
West Ham United - Huddersfield 4:3 (84. a 90.+2 Hernández, 15. Noble, 75. Ogbonna - 30. a 65. Ahearne-Grant, 17. Bacuna).
Utkání Watford - Southampton, Wolverhampton - Arsenal a Brighton - Cardiff byla odložena.

Reklama

Související témata: