Hlavní obsah

Zkrat a útok na trenéra? Hvězdě Arsenalu ruply nervy

Londýn/Praha

Německý fotbalista Mesut Özil o sobě dal v Premier League zase vědět. Fanoušci Arsenalu ale místo radosti spíš pění vzteky. Během utkání na hřišti Evertonu (Arsenal prohrál 0:1) Özil ani jednou nevystřelil mezi tyče, když byl ale chvíli před koncem vystřídán, vztekle hodil klubovou bundu směrem k manažerovi Gunners Emerymu. Stejně jako na hřišti se netrefil...

Sestřih utkání 33. kola Premier League Everton - ArsenalVideo: DIGI CZ

 
Článek

Jak se zbavit zklamání z toho, když se nedaří a trenér vás stáhne ze hřiště? Německý fotbalista Mesut Özil si vybral cestu, která určitě nebude z nejlepších. Na stadionu Evertonu totiž mrštil z míst pro náhradníky směrem k trenérovi klubovou bundu a šokoval fanoušky. Ty třicetiletý Němec zklamal už představením během zápasu, kdy netrefil ani jednou prostor branky, ztratil čtrnáctkrát míč, a pokud šel do souboje, ve všech šesti případech jej v Goodison Parku prohrál.

K situaci došlo poté, co hráč Arsenalu sestřelil unikajícího soupeře a oba manažeři se kvůli faulu dostali do ostré slovní pře, kdy si vše šli vyříkat z očí do očí.

Foto: Phil Noble, Reuters

Německý fotbalista Mesut Özil je opět na Ostrovech v centru pozornosti. Na hřišti v dresu Arsenalu ovšem nezářil.

Fandové Kanonýrů zuřili, co si to hráč dovoluje, když bylo jeho představení bídné. Özil od nich dostával pořádně naloženo. „Často hází jako poražený ručník... Tak teď už hází i klubovou bundou," zlobil se jeden z příznivců. Viděli jste na Evertonu někdo Özila? Poprvé až ve chvíli, kdy hodil bundou," dodal další. „A pak že Özil není vášnivý. Hodil bundu na postranní čáru. To je můj kapitán," ironicky glosoval počínání třetí z diskutujících na sociálních sítích.

Arsenal každopádně porážkou promarnil možnost poskočit v tabulce Premier League na třetí místo. Zůstává čtvrtý a bude muset hájit pozici, z níž se tým kvalifikuje do příštího ročníku Ligy mistrů (pátá Chelsea má jen horší skóre, šestý Manchester United je o dva body zpět). „Zahodili jsme velkou šanci, výkon nebyl dobrý," přiznal manažer Unai Emery.

Kanonýři tak opět ve venkovním utkání v Premier League neudrželi čisté konto. Jsou jediným týmem v soutěži, který venku nevyhrál s nulou. Naposledy se to Arsenalu povedlo před jedenácti měsíci při rozlučce Arséna Wengera...

Reklama

Související témata: