Hlavní obsah

Po nepovedené sezoně svatá pouť. Hvězda United vyrazila do Mekky

Manchester/Praha

Manchester United nezaznamenal zrovna nejlepší sezonu. Po prosincovém vyhazovu Josého Mourinha tým vedl Ole Gunnar Solskjaer, jehož výsledky byly zpočátku dobré, ale jaro zakončil hororově - osmi porážkami v dvanácti zápasech. A mnoho fanoušků má teď problém hlavně s hvězdou United - Paulem Pogbou.

Foto: Peter Powell, Reuters

Paul Pogba.

Článek

Pogba byl dokonce po domácí porážce od Cardiffu terčem hodně hlasité a místy i dost vulgární nevole fanoušků. Příznivci Rudých ďáblů jednoduše od svého milovaného klubu očekávali lepší výsledek než jen pouhé šesté místo a dávají to hlasitě najevo.

Sám Pogba ale teď místo fotbalu řeší spíše duchovní záležitosti. Vyrazil totiž už potřetí do Mekky, islámského svatého města. Pár fotek ze své cesty přidal i na svůj Instagram se slovy: „Nikdy nezapomínejte na ty důležité věci v životě."

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Never forget the important things in life 🕋🤲🏾❤️

Příspěvek sdílený Paul Labile Pogba (@paulpogba),Kvě 15, 2019 v 3:56 PDT

Odpočinout si a nabrat síly nejspíš Pogba bude potřebovat. Jeho budoucnost je totiž značně nejistá. Podle spekulací médií o něj velmi stojí Real Madrid - Francouz má být dokonce jedním z těch, které by si přál Zinédine Zidane do svého týmu úplně nejvíce.

Zda tedy Pogba zůstane na Old Trafford a bude se snažit vylepšit výsledky i umístění United i v příští sezoně, nebo zda změní dres, to je zatím tajemstvím...

Reklama