Hlavní obsah

Vrátí se společně s Čechem i Lampard? Legenda Chelsea by mohla nahradit nenáviděného Sarriho

Byl by to návrat ve velkém stylu! Chelsea bude podle zákulisních informací požadovat 5 milionů liber od klubu, který by stál o služby dosavadního kouče Maurizia Sarriho. Ve hře je údajně Italův návrat do rodné země. A bookmakeři mají mezi případnými nástupci na lavičku Blues jednoho horkého favorita. Není jím nikdo jiný než klubová legenda Frank Lampard, který bude v pondělí na trenérské židli druholigového Derby County bojovat o postup mezi ostrovní elitu.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Kouč Derby County Frank Lampard se raduje z postupu do finále play off druhé anglické ligy, ve které se jeho svěřenci utkají s Aston Villou o postup do Premier League.

Článek

Přestože odchod italského kouče není hotovou věcí, o jeho rozviklané trenérské židli se toho v ostrovních médiích napsalo během letošní sezony opravdu mnoho. Ani fanoušci Blues si šedesátiletého Sarriho dvakrát neoblíbili, a to je také zřejmě důvod, proč sázkaře láka si na možného nástupce vsadit nějaký obnos.

Bookmakeři proto vypsali vcelku zajímavý kurz na to, kdo po případném odchodu Itala přijde koučovat Blues místo něj. A favoritem není nikdo jiný než legendární Frank Lampard s kurzem 1:4. Fanoušci Chelsea by byli štěstím bez sebe, kdyby se takový scénář naplnil. Nereálné to rozhodně není. Lampard už svou trenérskou kariéru totiž započal, a to ve velkém stylu.

Čtyřicetiletého bývalého fotbalistu čeká na lavičce druholigového Derby finále play off ve Wembley proti Aston Ville, jehož vítěz si pro nadcházející ročník zajistí účast v Premier League. Na první sezonu na trenérské židli vskutku úctyhodný počin. Utkání začíná v pondělí v 16:00.

Není to tak dlouho, co na veřejnost unikla informace o návratu další legendy Petra Čecha, který se má v klubu stát sportovním ředitelem. Dočkají se fanoušci obnovení osvědčené spolupráce dvou věhlasných person Blues?

Reklama

Související témata: