Hlavní obsah

Prokletý Arsenal! Napadením hráčů noži to neskončilo, co řeší v klubu nyní?

Londýn/Praha
Aktualizováno

Arsenalu se snad během léta drží prokletí a jeho hráči čelí nečekaným problémům a strastem. Jen pár dní poté, co se hráči Mesut Özil a Sead Kolašinac stali v Londýně terčem loupežného přepadení, musí řešit zapeklitý problém Mohamed Elneny. V jeho domě v Egyptě byla nalezena mrtvola.

Foto: Profimedia.cz

Záložník fotbalového Arsnealu Mohamed Elneny má problém. V jeho domě našli mrtvolu.

Článek

Arsenal by měl plnit stránky hvězdnými nákupy a parádními výsledky v přípravě, jenže je to úplně jinak. Ve čtvrtek se Kanonýři dostali na stránky médií na Ostrovech zásluhou toho, že Němce Özila a Bosňana Kolašinace napadli dva muži ozbrojení noži. Obránce Kolašinac se však výbojným lapkům postavil a zahnal je na útěk.

Drsnější příhodu připravil pro novináře Mohamed Elneny, v jehož domě v Egyptě zhruba 100 kilometrů severně od metropole Káhiry byla nalezena mrtvola. Objevil ji otec hráče a neprodleně informoval policii, fotbalista Arsenalu teď musí být k dispozici strážcům pořádku, kteří případ vyšetřují. Podle prvních informací policie je obětí zloděj, který se údajně snažil z domu odcizit elektrické kabely. Při krádeži byl však zasažen proudem vysoké intenzity.

Elneny v neděli nenastoupil k přípravnému utkání proti Lyonu, média spekulují, že by hráč mohl opustit ještě během léta londýnský klub. Běhel 89 utkání v dresu Kanonýrů vstřelil jen dva góly. SunSport nedávno informoval, že byl Elnenyho nabídl konkurenčnímu Crystal Palace hráče jako kompenzaci, pokud by na Emirates Stadium měl přestoupit Wilfried Zaha. Dalšími nabízenými hráči byli Calum Chambers a Carl Jenkinson.

Teď má ale Elneny jiné starosti, než aby myslel na přestup do jiného klubu.

Reklama