Hlavní obsah

Báječná zpráva pro české fanoušky. Nová stanice jim přinese hvězdnou Premier League

Aktualizováno

Fotbalovým fanouškům už přináší všechny zápasy prestižní Ligy mistrů či kompletní program tuzemské nejvyšší Fortuna:Ligy, od nadcházející sezony přichází O2 TV s dalším bonbonkem. Do své nabídky totiž zařazuje nový kanál Premier Sport, na kterém bude vysílat špičkový ostrovní fotbal včetně anglické Premier League.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Roberto Firmino z Liverpoolu (vlevo) a Kevin De Bruyne z Manchesteru City.

Článek

Loni týmy z Anglie dominovaly fotbalové Evropě, vždyť do finále Ligy mistrů postoupily Liverpool s Tottenhamem a o titul v Evropské lize si to zase rozdaly Chelsea s Arsenalem. Nyní bude slavná Premier League českým fotbalovým příznivcům zase o něco dostupnější.

O2 TV totiž na své nové stanici odvysílá z anglické Premier League stovky přímých přenosů. Diváci se na Premier Sportu navíc dočkají i dalších dvou ostrovních soutěží – druhé nejvyšší anglické Championship a skotské Premiership. Chybět nebudou ani studia k top zápasům, zajímavé magazíny nebo pravidelné souhrny a reprízy.

DenStart vysíláníZápasPřenos
Pátek9.8. - 20:55Liverpool – NorwichŽivě
Sobota10.8. - 13:25West Ham - Manchester CityŽivě
Sobota10.8. - 15:55Crystal Palace - EvertonŽivě
Sobota10.8. - 18:25Tottenham - Aston VillaŽivě
Sobota10.8. - 20:30Bournemouth - Sheffield Utd.Záznam
Sobota10.8. - 22:25Watford - BrightonZáznam
Neděle11.8. - 14:55Newcastle - ArsenalŽivě
Neděle11.8. - 17:25Manchester United - ChelseaŽivě

„Zařazením kanálu Premier Sport s anglickou Premier League potvrzuje O2 TV své jedinečné postavení na trhu. Pouze diváci O2 TV mohou od teď sledovat nejžádanější fotbalové soutěže, jako je Premier League, kompletní Liga mistrů UEFA nebo všechny zápasy z FORTUNA:LIGY. Bezkonkurenční obsah doplňuje také hokejová extraliga, galavečery MMA nebo tenisový okruh WTA," uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu společnosti O2.

Na výrobě nové fotbalové stanice se budou podílet i zkušení komentátoři O2 TV Sport, kteří svým hlasem doprovodí vybrané přímé přenosy. Vlastníkem televizní licence na kanál Premier Sport je společnost DIGI Slovakia. Premier League nadále vysílá i DIGI TV, která k ní navíc prostřednictvím LAMA Energy Group vlastní vysílací práva až do roku 2022.

O víkendu šlágr Manchester United - Chelsea

„Diváci O2 TV se mají rozhodně na co těšit. Premier League je podle mého názoru jedna z nejlepších lig na světě. Dlouhodobě si udržuje vysokou kvalitu, je náročná a hodně vyrovnaná. Já budu samozřejmě držet palce Liverpoolu, aby se konečně dočkal vytouženého titulu," říká Vladimír Šmicer, který právě s Reds dokázal v roce 2005 vyhrát Ligu mistrů a získal s ním i Pohár UEFA nebo evropský i anglický Superpohár.

Nový kanál zahájí své vysílání již v pátek 9. srpna, kdy Liverpool od 21 hodin přivítá na stadionu Anfield nováčka Premier League Norwich City. Hned v úvodním kole si diváci užijí i ostře sledovaný šlágr mezi Manchesterem United a londýnskou Chelsea, který se odehraje v neděli 11. srpna od 17:30.

Reklama

Související témata: