Hlavní obsah

Měl by ses stydět! Legenda Arsenalu se pustila do Koscielnyho

Bordeaux/Praha

Třiatřicetiletý obránce Laurent Koscielny skončil po devíti letech v Arsenalu a přestoupil do Girondins Bordeaux. Francouzský klub si k transferu připravil pro fanoušky video. Na něm Koscielny svléká dres Gunners. Londýnským příznivcům se ale chování jejich bývalého kapitána vůbec nelíbí, do fotbalisty se kvůli tomu pustila i legenda Ian Wright.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Laurent Koscielny naštval fanoušky Arsenalu.Video: sntv

 
Článek

Koscielny opustil Arsenal v úterý. V nadcházející sezoně bude hrát Ligue 1 v dresu Girondins Bordeaux. Fanoušky naštvalo přestupové video, na němž bývalý kapitán Gunners svléká dres londýnského klubu.

„Tohle zabolí, obrovská neúcta! Měl by ses stydět za to, jakým způsobem opouštíš klub po devíti letech," napsal na sociální síť Twitter bývalý kanonýr Gunners Ian Wright. „Dostal si, co jsi chtěl, a stejně sis musel rýpnout. Doufám, že ti to za to stálo," narážel bývalý fotbalista na fakt, že Koscielny si odchod sám vydupal.

Francouzský fotbalista v létě odmítl s týmem odjet na turné po USA kvůli sporu o nové smlouvě. Podle BBC zaplatilo Bordeaux za stopera pět milionů eur (asi 129 milionů korun). Za Arsenal nastoupil bývalý francouzský reprezentant v 353 soutěžních zápasech. Třikrát s klubem vyhrál FA Cup.

Reklama

Související témata: