Hlavní obsah

Nová hvězda Arsenalu předvedla pěkné gesto. Šikanovanému chlapci poslala podepsaný dres

Londýn/Praha

Parádní gesto! Skotský obránce Kieran Tierney, hájící od léta barvy Arsenalu Londýn, se v novém působišti uvedl působivě. Když se fotbalista dozvěděl o patnáctiletém fanouškovi, kterému šikanující vrstevníci propálili cigaretou dres s Tierneyho jménem, neváhal a společně s dopisem poslal mladému příznivci Gunners dres zbrusu nový a navíc podepsaný.

Foto: Sport.cz

Skotský obránce Arsenalu Kieran Tierney.

Článek

Dvaadvacetiletý obránce skotské národnosti byl velkým oblíbencem i u fanoušků Celtiku Glasgow. A že má tento fotbalista zkrátka cit pro to dělat příznivce šťastnými, vědí už i na Emirates Stadium. Tam reprezentační zadák letos přestoupil za 25 milionů britských liber (přibližně 725 milionů korun).

Skotský deník Sun přišel s příběhem patnáctiletého chlapce Jacka Staniarda, který pochází z Tierneyho rodného města Wishaw. Tomu rodiče pořídili dres právě se jmenovkou nové hvězdy Gunners. Dlouho mu ale nevydržel. Mladík se stal obětí šikany a vrstevníci mu triko propálili cigaretami. Když se o celé nepříjemnosti dozvěděl Tierney, rozhodl se mladého fanouška podpořit.

Staniardovi poslal dopis a k němu přiložil nový dres i s podpisem. „Milý Jacku, chápu, že si prošel v poslední době těžkým obdobím..." píše se v textu. „Doufám, že ti brzy bude lépe. Slyšel jsem, že jsi velký fanda Arsenalu, děkuji ti za tvou podporu týmu. Jako důkaz mého osobního uznání posílám dres s mým jménem a číslem," udělala nová akvizice Arsenalu chlapci obrovskou radost.

Hoch svému fotbalovému hrdinovi poděkoval. „Kieran je úžasný, když mi to máma řekla, nevěřil jsem tomu," nechal se mladý příznivec Arsenalu slyšet pro deník Sun. „Za to, co pro mě udělal, bych mu chtěl mockrát poděkovat," dodal chlapec.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články