Hlavní obsah

Manchester City už vedl nad Liverpoolem o dva góly, ale nakonec prohrál

Překvapení se zrodilo v úvodním nedělním zápase anglické fotbalové Premier League. Favorizovaný West Ham United totiž prohrál doma v Upton Parku s Boltonem 1:3.Hodně divoký byl zápas manchesteru City s Liverpoolem. Domácí vedli už 2:0, jenže po přestávce přišli o Zabaletu a prohráli nakonec 2:3. Čechova Chelsea na svém hřišti pokračovala v úspěšné sérii, neboť vyhrála nad Aston Villou.

Článek

Po čtyřech sobotních zápasech pokračovala Premier League v neděli dalšími šesti zápasy sedmého kola. Hned první duel přinesl překvapení, neboť West Ham United prohrál doma s Boltonem 1:3. Hostům vyšla první půle, kdy v rozmezí čtyř minut vstřelili dva góly. Do vedení je dostal Davies, jenž dal už čtvrtou branku v letošní sezóně, druhý gól přidal Cahill.

Kladiváři sice po změně stran přidali, Cole v 68. minutě snížil, ale čtyři minuty před koncem rozhodl Taylor o tříbodovém zisku hostujících Tuláků z Boltonu.

Utkání Manchesteru City s Liverpoolem bylo hodně divoké. Domácí už vedli 2:0 góly Irlanda a Garrida, jenže deset minut po půli hostující Torres snížil a začaly se dít věci. Domácí Zabaleta dostal v 67. min. červenou kartu a Liverpool výsledek otočil úplně. Torres nejprve druhým gólem vyrovnal, Kuyt pak v poslední minutě rozhodl o výhře hostů.

Čechova Chelsea neměla doma moc práce s Aston Villou. Už do přestávky vedla 2:0, když o góly se podělili Cole a Anelka. Po změně stran už vývoj střetnutí kontrolovala.

V bídných výkonech pokračuje Tottenham, jenž letos ještě nevyhrál.  Mizérie pokračovala i v nedělním střetnutí. Geovanni dal hned v 9. minutě vedoucí branku hostů, kteří si odvezli tři body.

Premier League, 7. kolo:
West Ham United-Bolton 1:3 (68.Cole - 30. Davies, 34. Cahill, 86. Taylor), Portsmouth-Stoke City 2:1 (35. Crough, 51. Defoe - 48. Fuller), Chelsea-Aston Villa 2:0 (21. Cole, Anelka), Manchester City-Liverpool 2:3 ( 19. Ireland, 42. Garrido - 55. a 73. Torres 2, 90. Kuyt), Tottenham-Hull City 0:1 (9.Geovanni), Everton - Newcastle 2:2 (17. Arteta z pen., 35. Fellaini - 45. Taylor, 46. Duff).

Reklama

Související témata: