Hlavní obsah

Fotbalisté si užívají s prostitutkami naprosto běžně. Je to bezpečnější, tvrdí bývalá hvězda Arsenalu

Londýn/Praha

Měl nesporný talent, v londýnském Arsenalu, za který nastřílel 24 gólů, zažil i zářivé momenty, ale do povědomí fanoušků se dánský kanonýr Nicklas Bendtner zapsal především jako notorický průšvihář, který nikdy neměl ke skandálu daleko. Do zákulisí svých úletů nechává nahlížet ve své nové autobiografické knize, z níž deník The Sun publikoval některé pikantní úryvky.

Foto: Sport.cz

Nicklas Bendtner s partnerkou na dovolené v Itálii.

Článek

Třeba o tom, jak kodaňský rodák popisuje užívání si s prostitutkami jako naprosto běžnou aktivitu většiny fotbalistů v Anglii. Využívání služeb profesionálních sexuálních pracovnic je podle něho mnohem bezpečnější než radovánky s náhodnými „civilními" známostmi na jednu noc.

„Využívání prostitutek je u profesionálních fotbalistů hodně rozšířený fenomenén. Věřte mi, že každý v téhle branži minimálně zná někoho, kdo tohle dělá. Obzvlášť v Anglii existuje dlouhá tradice sdílení takových historek před ostatními spoluhráči," píše dánský fotbalista momentálně hrající za Tårnby FF.

„(Prostitutky) jsou totiž méně riskantní, než balení holek na tahu ve městě. To si známí fotbalisté moc nemůžou dovolit. Řeč je o zlatokopkách z nočního života, které si s vámi chtějí užít noc. Pak vás ráno vyfotí, jak obnažený vyspáváte. Tyhle fotky jsou pak jejich trumfy. Mohou po vás žádat cokoliv, aby nic nezveřejnily. A to také dělají," popisuje trable fotbalových záletníků.

Sám se prý nechal podobně nachytat a za mlčení musel draze platit.

„Jedna holka, s kterou jsem byl, přišla s tím, že se mnou otěhotněla. A že existuje cena, aby se o tom nikdo nedozvěděl. ´A co to znamená?´ ptal jsem se. ´To znamená, že mi zaplatíš nová prsa, chci si nechat ko* y trochu upravit.´ A tak jsem jí musel zaplatit plastiku," vzpomíná hříšník, jehož partnerkou bývala i baronka Caroline Elizabeth Ada Iuel-Brockdorffová.

Reklama

Související témata: