Hlavní obsah

Legendu Manchesteru United Giggse zadržela policie kvůli napadení

Trenér reprezentace Walesu a bývalý legendární fotbalista Manchesteru United Ryan Giggs má problém. V neděli 2. listopadu večer ho v jeho domě zadržela policie kvůli podezření z napadení. Podle britských médií měla být obětí útoku Giggsova přítelkyně, s kterou je od roku 2017. Kouč velšského národního týmu byl následně propuštěn na kauci.

Foto: Sport.cz

Ryan Giggs v dresu Manchesteru United

Článek

Legenda Reds Giggs se měl dopustit domácího násilí vůči své přítelkyni Kate Grevilleové. Informovaly o tom ostrovní média. K incidentu mělo dojít v neděli v 10 hodin večer. Kouč Velšanů je podezřelý z ublížení na zdraví a z napadení.

„Popírá veškerá obvinění, která jsou proti němu vznesena," sdělil médiím jeho agent. „Spolupracuje s policií a nadále bude pomáhat s vyšetřováním," dodal jeho právní zástupce.

Zástupci velšské reprezentace poté oznámili, že se Giggs na lavičce týmu do odvolání neobjeví. Legenda Manchesteru tak zmeškala zápasy Ligy národů, není k dispozici ani na zápasy kvalifikace MS. Mužstvo vede asistent Robert Page.

Šestačtyřicetiletý dvojnásobný šampion Ligy mistrů s Reds ukončil fotbalovou kariéru v roce 2014. Od roku 2018 vede Wales jako hlavní trenér, před tím dělal asistenta v Manchesteru United.

Reklama

Související témata: