Hlavní obsah

Senzační novinka. O Součka má zájem Bayern, dostane ve West Hamu přidáno?

Senzace! A pro českého záložníka Tomáše Součka, který září v Premier League v dresu West Hamu, to nemůže dopadnout špatně. Anglická média tvrdí, že parádní výkony českého reprezentanta v Premier League zaujaly slavný Bayern Mnichov a na Ostrovech se píše o tom, že se německý gigant pokusí exslávistu brzy koupit. West Ham ale o svoji hvězdu nehodlá přijít a kontrovat se údajně chystá vylepšeným kontraktem.

Foto: Adam Davy, Reuters

Radost Tomáše Součka z West Hamu.

Článek
Fotogalerie

V londýnském klubu Souček nejprve hostoval, s Kladiváři zachránil Premier League a výsledkem byl letní přestup, který podle listu Daily Mail stál West Ham patnáct milionů liber. Český fotbalista podle serveru Spotrac.com vydělává 68 tisíc liber týdně (necelé dva miliony korun), brzy by si však mohl výrazně polepšit. Důvodů je víc.

Na prvním místě stojí skvělé výkony záložníka. Chválu na hráče pějí manažer David Moyes, britská média a pozadu nezůstávají ani fanoušci Hammers. Souček během 25 zápasů vstřelil šest branek, v posledních týdnech dal gól třeba Manchesteru United nebo Leedsu. A server TEAMtalk nyní přišel se senzační novinou, že by o „Suka" měl mít zájem Bayern Mnichov.

„Má v sobě energii, zvedá celý West Ham. Je radost se na něj dívat," hodnotí výkony českého reprezentanta server Hammers.news. Odchod Součka si přitom nedovede představit. „Je naprosto zásadní, abychom ho udrželi. David Moyes nebude chtít přijít o hráče, kterého podepsal teprve před pěti měsíci. Součka naopak musíme udržet na další roky. Je to naše budoucnost na pozici středního záložníka. A zájem Bayernu jen potvrzuje, jak dobrý je," píší na Ostrovech. „Je obrovské štěstí, že Součka máme."

Samotný hráč odmítl s omluvou informace médií komentovat. Bez ohledu na to, jak vše dopadne, jsou to pro Součka dobré zprávy a může si jen polepšit. V očích fanoušků navíc boduje na hřišti i mimo něj, když se rozhodl pomoci nemocné holčičce z Kolína.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Sportcz (@sport.cz_ig)

Reklama

Související témata: