Hlavní obsah

Ostře sledovaný přestup! Kamara na cestě do Arsenalu?

Další nepovedená sezona se chýlí ke konci a je třeba obnovit a posílit kádr. Podle ostrovních médií se spekuluje o možném příchodu Glena Kamary z Glasgow Rangers do londýnského Arsenalu, který vyřadil Slavii ve čtvrtfinále Evropské ligy.

Foto: Andrew Milligan, Reuters

Finský záložník Glen Kamara v potyčce s Ondřejem Kúdelou

Článek

O finského záložníka, který aktuálně hraje za skotské Rangers, projevil podle serveru Football Insider zájem jeho mateřský klub. Před čtyřmi lety jej Arsenal pustil do druhé skotské ligy jako nepotřebné zboží. Teď však je Kamara středem pozornosti, a to nejen kvůli svým sportovním výkonům.

Podle zdrojů blízkých klubu by byl Arsenal ochoten Kamarovi nabídnout pětiletou smlouvu a spekuluje se o přestupové částce necelých 300 milionů korun. Rangers usilovně pracují na tom, aby si Kamaru udrželi. Jeho dynamika a pracovní morálka je pro Rangers prý nedocenitelná.

Čeští fanoušci mají na Kamarovu morálku ovšem zcela jiný názor. Kvůli údajné rasistické urážce na adresu finského záložníka dostal slávistický obránce Ondřej Kúdela stopku na 10 zápasů. Kamara ho poté napadl v útrobách stadionu a vyfasoval jen třízápasovou stopku.

Reklama

Související témata: