Hlavní obsah

Další tragédie na hřišti. Sedmnáctiletému fotbalistovi se zastavilo srdce

Z počtu úmrtí mladých sportovců mrazí. Před pár dny zemřela osmnáctiletá boxerka Jeanette Zacariasová Zapatová. Nyní sportovní svět zasáhla další tragická zpráva. Přímo na hřišti během zápasu se zastavilo srdce sedmnáctiletému fotbalistovi klubu West Bridgford Colts. Mladík Dylan Rich bohužel neměl takové štěstí, jako dánský záložník Christian Eriksen, který zkolaboval na letošním EURO, a zemřel.

Foto: westbridgfordcolts.com

Hráči týmu West Bridgford Colts. Ilustrační foto.

Článek

Fotbalistovi se udělalo špatně během čtvrtečního zápasu West Bridgford Colts s Bostonem United ve FA Youth Cupu. Utkání bylo přerušeno a fanoušci byli požádáni, aby opustili stadion. Mluvčí záchranné služby uvedla, že na místo byly vyslány dvě sanitky a vrtulník.

Rich byl převezen do nemocnice v Nottinghamu, kde však svůj boj o život prohrál. Informace v neděli potvrdil klub i anglická fotbalová asociace. "Tato zpráva zanechala všechny, kdo jsou s naším klubem spojeni, zdrcené a se zlomeným srdcem. Naše myšlenky a modlitby patří jeho rodičům Mikovi a Anně, jeho sestře Lucy a Dylanově rodině, přátelům a spoluhráčům," píše se v oficiálním prohlášení.

Klub nabízí pomoc těm, které tato tragická událost zasáhla a žádá všechny, aby respektovali soukromí rodiny.

Reklama

Související témata: