Hlavní obsah

Zlatan do Chelsea? Nemožná mise, říká Mourinho. To spíše přijde Falcao

Londýn

Trenér Chelsea José Mourinho považuje za zcela nemožné přivést do londýnského klubu hvězdného útočníka Paris St. Germain a svého bývalého svěřence Zlatana Ibrahimovice. Portugalský kouč ale naznačil zájem o jiného kanonýra z francouzské ligy Radamela Falcaa, pro něhož je prý Monaco malé.

Foto: Ralph Orlowski, Reuters

Na získání Zlatana Ibrahimovice Mourinho asi myslet nemůže.

Článek

"Zlatan do Chelsea? To je nemožné," prohlásil Mourinho v rozhovoru s francouzskou televizní stanicí Canal Plus. "Je v Paříží šťastný. Vím to, protože je to můj přítel a jsme v kontaktu. PSG se svým bohatstvím by tomuto přestupu nikdy neotevřelo dveře. Je to nemožná mise," vyloučil jednapadesátiletý kouč, jenž vedl kapitána švédské reprezentace v Interu Milán.

Mějte informace ze sportu vždy po ruce! Stáhněte si do telefonu aplikaci Sport.cz na Google Play a AppStore.

Mourinho se však netají tím, že potřebuje posílit ofenzivu Chelsea. Jedním z primárních přestupových cílů by mohl být Kolumbijec Falcao. Útočníka Monaca, který se momentálně zotavuje z operace kolena, už "Blues" sledují delší dobu.

"Mám tým, ale nemám útočníka, Falcao zase nemá tým. Hráč jako on nemůže hrát před třemi tisíci lidmi. Monaco je klub pro konec hráčské kariéry," konstatoval trenér českých fotbalistů Petra Čecha a Tomáše Kalase.

Reklama

Související témata: