Hlavní obsah

Jako sedmiletý naznačil svou miliardovou hodnotu. Nyní se připojí k United

Manchester/Praha

O talentovaného fotbalistu Memphise Depaye, jehož nakonec získal Manchester United, byl zájem. Není se čemu divit. Na internetu se dokonce objevilo video, kde nizozemský talentovaný útočník už ve svých sedmi letech předvádí, jak velký potenciál v sobě má.

Talentovaný útočník Depay, nová posila United, dominoval už v sedmi letech.

 
Článek

Na videu zachytil Depay míč po pokaženém soupeřově rohu a zamířil rovnou na opačnou stranu hřiště. Nikdo ho nedokázal zastavit, talentovaný forvard si ve vápně posunul míč do středu a vstřelil gól.

United zaplatili nizozemskému klubu PSV za Depaye 25 miliónů liber (cca 960 miliónů korun). S ohledem na tuto částku si manchesterský trenér Louis van Gaal jistě od jednadvacetiletého krajana slibuje hodně.

Střelec dvou gólů na brazilském MS 2014 v tomto týdnu absolvoval v Manchesteru lékařskou prohlídku. Nic tak už nebrání tomu, aby se nejlepší střelec (21 branek) uplynulé sezóny nizozemské Eredivisie stal Rudým ďáblem.

Depay vyhrál střelecké závody nizozemské nejvyšší fotbalové soutěže jako nejmladší hráč v historii. O fotbalistu, který vydatně pomohl Eindhovenu k ligovému triumfu, usilovaly také kluby jako Paris St. Germain nebo Liverpool.

Reklama