Hlavní obsah

Mourinho už se dohodl s Manchesterem United, píší v Anglii. Má přivést prvotřídní hvězdu

Londýn

Vedení fotbalového Manchesteru United už se podle serveru televize Sky Sports dohodlo na smlouvě s koučem Josém Mourinhem. Charismatický Portugalec se má stát nástupcem Nizozemce Louise van Gaala, jenž byl na začátku týdne odvolán.

Foto: Peter Nicholls, Reuters

Jose Mourinho se už brzy má stát koučem Manchesteru United.

Článek

Podle zdroje Sky Sports se Mourinho se slavným klubem už dohodl na délce kontraktu a výši platu. Právníci obou stran však řeší celou řadu konfliktních situací vyplývající z komerčních závazků obou subjektů, které se musí před podpisem smlouvy dořešit.

Zatím tedy není jasné, zda bude už během středy kontrakt podepsán a Mourinho se už dnes stane oficiálně koučem United.

Mourinho i Manchester United mají například podepsané smlouvy s firmou na sportovní vybavení adidas. Rozpor však nastává třeba u partnerství s automobilkami. Zatímco Mourinho je tváří Jaguaru, United mají sedmiletý kontrakt s General Motors, jejichž značku Chevrolet mají hráči týmu z Old Trafford na dresech.

Podle listu Daily Mail vybojoval Mourinhův agent Jorge Mendes pro svého klienta v United tříletou smlouvu s celkovým příjmem 45 miliónů liber. List dále tvrdí, že první posilou, kterou Mourinho hodlá přivést do svého nového týmu, bude Zlatan Ibrahimovic.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články