Hlavní obsah

Ibrahimovic už je rozhodnutý, chybí mu Mourinho. Kam přijde, tam se dějí věci, říká kanonýr

Stockholm

Je před ním jasná směrovka: Anglie! Stále zřetelněji vypadá budoucnost Zlatana Ibrahimovice. Hvězdný švédský kanonýr, který skončil v Paris St. Germain, naznačil možný přesun do Manchesteru United. Čtyřiatřicetiletý fotbalista přiznal konkrétní nabídky od anglických klubů i to, že se mu stýská po spolupráci s Josém Mourinhem. Portugalský kouč má Rudé ďábly převzít po odvolaném Louisi van Gaalovi.

Foto: Gonzalo Fuentes, Reuters

Zlatan Ibrahimovic se raduje ještě ve finále Francouzského poháru v dresu Paris SG.

Článek

Ibrahimovic hrál pod Mourinhem v Interu Milán v sezóně 2008/09 a vytvořili si výborný vztah. "Spolupráce s Mourinhem mi chybí každý den, co jsem pryč z Interu," řekl Ibrahimovic na tiskové konferenci během srazu švédské reprezentace. K její účasti na ME se váže kanonýrova budoucnost.

Sám už má o dalším klubovém angažmá zřejmě jasno. "Mám konkrétní nabídky z Anglie, Itálie, ze všech zemí... Budoucnost je napsaná. Už jsem se rozhodl a stačí jenom zmáčknout tlačítko," prohlásil charismatický útočník. Na dotaz, zda má nabídku z Manchesteru United, se však Ibrahimovic jen dlouze usmál a tajemně odvětil: "Uvidíme, co se stane."

Mourinhovi věští na Old Trafford úspěšnou budoucnost. "Je to skvělý tah. Když chcete, aby se něco dělo, přivedete Mourinha. Věřím, že je to muž, který dovede United zpátky na vrchol. Kamkoliv přišel, tam vyhrál. Ví přesně, co dělá," konstatoval Ibrahimovic.

Reklama

Související témata: