Hlavní obsah

Přestupová bomba na spadnutí. Vardy má posílit londýnský Arsenal!

Londýn

Útočník Jamie Vardy s velkou pravděpodobností posílí londýnský Arsenal! Přestože je anglický fotbalový reprezentant v Leicesteru, se kterým famózně vyhrál Premier League, spokojený, nabídce Kanonýrů podle britských médií neodolá. Gunners jsou totiž ochotni zaplatit 20 miliónů liber, což je částka, kterou má Vardy ve smlouvě coby výstupní klauzuli, navíc prý přihodí navýšení platu.

Foto: Carl Recine, Reuters

Přestoupí Jamie Vardy do Arsenalu?

Článek

Vardy pobírá v týmu Lišek 80 tisíc liber týdně (2,8 miliónů korun), podle dohadů tradičně dobře informovaného deníku Daily Mail by si měl na Emirates Stadium ještě o dvacet tisíc liber polepšit.

Anglický reprezentant sice krátce po zisku titulu prohlašoval, že se z Leicesteru nikam nehrne, zájem Arsenalu a zejména trenéra Arséna Wengera, který si prý jeho příchod prosadil, ho velmi potěšil.

Francouzský trenér ve službách Gunners byl přítomný i na přátelském zápase Anglie s Portugalskem (1:0) ve čtvrtek. Jednání ohledně přestupu Vardyho v ten samý den pravděpodobně začaly. A budou muset být velmi rychlá. Trenér anglického národního týmu Roy Hodgson si totiž nepřeje, aby hráči řešili své klubové záležitosti během evropského šampionátu. Albion odjíždí do Francie v pondělí.

Arsenal tak má čas pouze do neděle, aby se mu podařilo získat Vardyho podpis na smlouvě. Ta má být připravená na čtyři roky. „Vardy je v Leicesteru šťastný, ale v lednu mu bude 30 a ví, že toto (nabídka Arsenalu) může být jedinou šancí, jak se dostat do elitního klubu," píše Daily Mail.

Měl by Jamie Vardy přestoupit do Arsenalu?
Ano
36,8 %
Ne
63,2 %
Celkem hlasovalo 11005 čtenářů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články