Hlavní obsah

Já nic, já muzikant. Škrtelovy nadávky na Kloppovu adresu prý napsal jeho známý

Bratislava/Liverpool

Slovenský obránce Martin Škrtel si uvědomil, že pořádně přestřelil, když svého současného trenéra Liverpoolu Jürgena Kloppa označil na sociální síti Instagram ko*otem. Vytasil se proto s omluvou a vysvětlením, které ale působí velmi nedůvěryhodně. Jeho účet prý spravuje jakýsi známý, který si neuvědomil, jaké následky mohou jeho impertinentní slova mít.

Foto: Carl Recine, Reuters

Slovenský kapitán Martin Škrtel.

Článek
Fotogalerie

Kapitán slovenské fotbalové reprezentace vedl na sociální síti dialog s kamarádem s přezdívkou „pharrelski", jenž napsal příspěvek „Škrťo je velký pán" a přidal k němu osm hashtagů. Tím posledním byl hashtag s názvem KloppJeKKT. Škrtel na tento namířil šipku a napsal, že tenhle hashtag je TOP.

Když si všeho všimli fanoušci Reds, kteří stopera odsoudili, oba zmíněnou komunikaci ze sociální sítě stáhli. Už ale bylo pozdě, mnozí ji měli vyfocenou a celá aféra si již žila vlastním životem.

 

❗️❗️❗️EXPLANATION❗️❗️❗️

Fotka zveřejněná uživatelem Martin Skrtel official (@martin37skrtel),Čen 29, 2016 v 9:47 PDT

Škrtel se proto vytasil s vysvětlením. „Velmi mě mrzí tato situace a to, co zaznělo pod mým jménem. Můj profil spravuje v těchto dnech, kdy jsem byl velmi vytížený, můj dobrý známý. Ten se zřejmě nechal unést a neuvědomil si, jaký dopad mohou mít takováto vyjádření. Samozřejmě s jeho názory nesouhlasím," napsal jednatřicetiletý obránce.

Podle prvních reakcí mu lítost fanoušci „nespolkli". „Myslel jsem, že tenhle chlapík má charakter. Chybně," napsal jeden z čtenářů serveru goal.com. „Pěknej pitomec. Napsal to sám a teď lže o tom, že to napsal nějaký jeho kamarád. Doufám, že Liverpool tohohle ostudného hráče prodá," dodal další.

Liverpool skutečně uvažuje o tom, že Škrtela, který má na Anfield Road smlouvu až do roku 2018, prodá. Od příchodu trenéra Kloppa se totiž důrazný obránce do hry takřka nedostával. Zájem o něj má prý Fenerbahce Istanbul.

Věříte Martinu Škrtelovi, že komenty na jeho Instagram psal jeho známý?
Ano
8,1 %
Ne
91,9 %
Celkem hlasovalo 3524 čtenářů.

Reklama