Hlavní obsah

Chodíš pozdě, odleť domů. S hráčem Liverpoolu se trenér Klopp nemazal

Francouzský fotbalista Mamadou Sakho několikrát porušil pravidla Liverpoolu, který pobývá na předsezónním turné po Spojených státech, a tak se německý trenér Reds rozhodl, že Sakhla pošle domů.

Foto: Lee Smith, Reuters

Trenér Jürgen Klopp si získává u hráčů Liverpoolu respekt.

Článek

"Zmeškal odlet, zmeškal trénink a pak přišel pozdě na jídlo," citovala německého kouče britská média. "Začínám tady od nuly a snažím se vybudovat tým. Proto jsem si řekl, že by tohle mohlo pomoci. Až se za devět dní vrátíme, opět si o tom promluvíme," dodal bývalý trenér Dortmundu.

Podle Kloppa však Sakha nečekají další sankce. "Nejde o nic vážného. Máme však nějaká pravidla, která musíme respektovat. A když se tak neděje, tak musím nějak reagovat. A jak už jsem říkal v minulosti, nemám rád pokuty. Někdy to může být legrace, když jde o nějakou hloupost, ale udílení pokut většinou ničemu nepomůže," dodal.

Sakho momentálně léčí zraněnou achilovku. Nedávno byl také zproštěn obvinění z dopingu, kvůli kterému ale přesto přišel o start ve finále Evropské ligy a nemohl usilovat o nominaci na mistrovství Evropy.

Reklama

Související témata: