Hlavní obsah

Nocovali na záchodě! Jen aby viděli šlágr ligy s Čechem

Manchester

Dva fanoušci Manchesteru United strávili minulý týden noc na toaletě stadionu Old Trafford, aby měli šanci sledovat živě šlágr anglické ligy s Arsenalem. Podvod jim ale nepomohl, v den zápasu byli objeveni a předáni policii. Ta rozhodla, že je nezatkne. V zápase hostující Arsenal s Petrem Čechem v bráně uhrál bod za remízu 1:1.

Foto: Jason Cairnduff, Reuters

Brankář Arsenalu Petr Čech během zápasu s Manchesterem United.

Článek

Dva muži, kteří na zápas neměli lístky, absolvovali den před tím turistickou prohlídku stadionu. Během ní se od skupiny oddělili a ukryli se na toaletách, kde je druhý den při bezpečnostní prohlídce objevila ochranka.

"Chápeme, že lidé by udělali téměř cokoli, aby mohli sledovat zápas na Old Trafford, ale tihle zašli příliš daleko," uvedl mluvčí Manchesteru United. Podle něj nepředstavovali muži bezpečnostní riziko. "Jsme o tom přesvědčeni, protože oba byli i se svými svršky a zavazadly před vchodem prohledáni," řekl.

V květnu bylo kvůli nálezu podezřelého balíčku na Old Trafford odloženo závěrečné utkání ligového ročníku mezi United a Bournemouthem. Policie předmět identifikovala jako velmi věrnou atrapu výbušniny, která sloužila k cvičným účelům. Na stadionu ji údajně zapomněla soukromá společnost po výcviku psů.

Reklama

Související témata: