Hlavní obsah

Leicester rozdal fanouškům 30 tisíc masek potrestaného Vardyho

Fotbalisty Leicesteru dnes podporovali fanoušci s 30 tisíci maskami hvězdného útočníka Jamieho Vardyho. Diváci protestovali proti tomu, že klubový kanonýr dostal trest na tři zápasy za vyloučení v minulém utkání se Stoke. Leicester bez Vardyho prohrál 0:2 s Evertonem.

Foto: Carl Recine, Reuters

Masky Jamieho Vardyho byly k dispozici fanouškům na zápase Leicesteru.

Článek

Obhájce titulu se trápí a dnes ztratil body potřetí za sebou a je jen tři body nad pásmem sestupu. Teď navíc musí hrát bez svého klíčového hráče. Vardy dostal červenou kartu za ostrý faul na Mameho Birama Dioufa ze Stoke ve chvíli, kdy ztratil rovnováhu. Vedení klubu proti jeho trestu neúspěšně protestovalo. Předseda klubu Vichai Srivaddhanaprabha označil červenou kartu za "nespravedlivou".

Dnes vedení Leicesteru alespoň na stadiónu připravilo pro fanoušky tisíce masek, kterými se symbolicky snažilo mezeru po kanonýrovi zacelit. Masku si nasadil i sám Vardy, který zápas sledoval z hlediště.

V útoku se ale Leicester bez Vardyho trápil a vyslal jen dvě přímé střely na branku. Navíc měl i problémy v obraně. Nejprve po dlouhém odkopu brankáře utekl Kevin Mirallas a poslal Everton do vedení, v závěru se pak kapitán Wes Morgan nechal přetlačit Romelem Lukakuem, který završil výhru hostů.

Reklama

Související témata: