Hlavní obsah

Taneček v šatně naštval legendu. Ještě jste nic nevyhráli, vzkázala hvězdám United

Vysmáté hvězdy Manchesteru United Paul Pogba a Jesse Lingard jsou hitem internetu, kde se chlubí novým oslavným tanečkem. „Ještě jste nic nevyhráli, jste na šestém místě. Myslím, že byste se měli věnovat spíš fotbalu," vzkázal hráčům United Rio Ferdinand, někdejší opora týmu z Old Trafford.

Foto: Lee Smith, Reuters

Hráči Manchesteru United Jesse Lingard a Paul Pogba si rozumějí nejen na hřišti. Na internetu se pochlubili společným tanečkem.

Článek

Možná, že má Pogba s parťákem pořádnou kliku, že už netrénuje Manchester United Alex Ferguson. Když se známému matadorovi něco nelíbilo, bez milosti vyfénoval kohokoliv z týmu včetně slavného Davida Beckhama. Ze současného postavení Rudých ďáblů asi také není nadšený, ale vše nechává v kompetenci trenéra Josého Mourinha.

Oba hráči United na videu natočeném v šatně pochodují vysmátí, šermují rukama a pleskají si dlaněmi v různých pózách. Pogba je už oblečený, jeho parťák funguje pouze v kraťasech a s ručníkem kolem krku. Nicméně se oba dobře baví.

 

Having fun with my bro new celebration 🤔😏😜@jesselingard @tfosumensah51 #happy #blessed #pp

Video zveřejněné uživatelem Paul Labile Pogba (@paulpogba),Led 31, 2017 v 6:38 PST

„Právě jsem viděl video kluků, jak tančí v šatně. Jsem pro každou legraci a klidně na sociálních sítích. Jen nesmíte být na šestém místě, tedy na pozicích, z kterých se nepostupuje do Ligy mistrů," zlobil se Rio Ferdinand. „Až něco vyhrajete, tak běžte ven a dělejte si tyhle věci," dodal.

Když pak Manchester United hrál s Hullem v Premier League doma 0:0, vypadala Pogbova tvář docela ustaraně.

Reklama

Související témata: