Hlavní obsah

Míří za titulem v Anglii, ale italské laso už sviští. Koho chtějí Číňané vyfouknout Chelsea?

Londýn

Válcují Premier League a míří za titulem. Možná tohle tažení ale přijde Chelsea pořádně draho. Podle anglických médií už krouží kolem Stamford Bridge italský gigant Inter Milán a hodlá londýnskému klubu vyfouknout jednoho ze strůjců úspěchu. Šetřit prý Inter rozhodně nehodlá a věří, že jeho štědrá nabídka minimálně zamotá osloveným hlavu.

Foto: Dave Thompson, ČTK/AP

Italský manažer Chelsea Antonio Conte slaví úspěch londýnského týmu. Když uhraje titul, vrátí se v létě do Itálie?

Článek

Týdenní plat ve výši čtvrt miliónu liber, koho by to nelákalo, o tom se prostě musí minimálně přemýšlet. A trenér Chelsea Antonio Conte nebude výjimkou. Zvláště, když laso sviští z jeho domoviny, z Apeninského poloostrova. Navíc vedení Interu slíbilo přihodit dalších 350 miliónů liber na posily, to se musí trenérovi poslouchat jako rajská hudba.

Na lavičce Chelsea kroutí Conte první sezónu, tým ale vyladil skvěle. Blues vedou tabulku o devět bodů a jsou největším aspirantem na zisk titulu. Ještě nic nevyhráli, ale už nyní se z Itálie ozývají hlasy, že se trenér Antonio Conte bude v létě stěhovat z Ostrovů domů. Čínský vlastník známé italské fotbalové značky totiž věří, že se s Contem na lavičce vrátí úspěchy. A za to už nějaký ten investovaný milión stojí.

Média ovšem jedním dechem zdůrazňují, že je italský trenér v Londýně šťastný. Jak jinak by se také mohl cítit při luxusním náskoku jeho týmu v čele Premier League a výhře v derby nad Arsenalem.

Reklama

Související témata: