Hlavní obsah

Pogba párty na Old Trafford trochu pokazil hattrickem Ibrahimovic

Manchester/Praha

Pogba v červeném dresu, Pogba v zeleném dresu a kdyby vám to bylo málo, tak na Old Trafford byl při utkání mezi Manchesterem United a St. Etienne k vidění i Pogba s trikem, který obě barvy kombinoval. Zápas Evropské ligy, který United vyhráli 3:0, se tak trochu proměnil v párty klanu Pogbových. Narušil ji snad jen kanonýr Zlatan Ibrahimovic, který si dovolil hattrickem rozhodnout zápas a vzal rodince status největších hvězd večera.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Paul Pogba z Manchesteru United a Florentin Pogba z týmu St. Etienne během utkání Evropské ligy na Old Trafford.

Článek
Fotogalerie

Rodina se sejde o Vánocích, nebo když se slaví třeba narozeniny. Jenže bratři Pogbové si spolu s maminkou dali podobné dostaveníčko na fotbale. Příležitost k tomu byla ohromná. Třiadvacetiletý záložník Paul, rudý ďábel z Manchesteru United a nejdražší hráč světa, si díky losu mohl zahrát v Evropské lize proti bratru Florentinovi, jenž nastoupil v zeleném triku francouzského celku.

A z hlediště to musel mít pod dohledem i třetí fotbalový brácha Mathias. Ten si stejně jako matka zmíněného tria oblékl dres, který byl z poloviny United a z půlky St. Etienne. Na zádech svítila jmenovka Pogba a čísla obou bratrů, aby byla přízeň rodiny spravedlivě rozdělená.

Bratři se pak k sobě měli i během samotného zápasu. Pozdravili se před výkopem, nějaké to slovo prohodili i během mače. Třeba legendární fotbalista Roy Keane to označil za přehnané a vadilo mu, že se Paul tak moc baví se soupeřem. „Bylo to přehnané. Mluvili spolu víc než já se svými bratry v posledních pěti letech," rýpl si s úsměvem do hvězdy United.

Celá rodinka si zápas užívala, což potvrzuje i video, které se objevilo na sociálních sítích a stalo se hitem. „Tohle všechno zkrátka k modernímu fotbalu asi patří," uznal nakonec Keane, když viděl, jak fanoušci sledují pár dní starý "La Pogbance". Na druhou stranu si myslí, že se Paul Pogba v hlavě hodně soustředil na přítomnost rodiny.

Na souboji byl hodně nažhavený i o tři roky starší Florentin Pogba. Ten dokonce nastoupil do utkání v chráničích, kde má svého bratra v dresu Juventusu.

 

C l'ambiance #lapogbance

Příspěvek sdílený Paul Labile Pogba (@paulpogba),Úno 16, 2017 v 3:38 PST

„Byla to pro nás všechny magická chvíle. Zahrát si takový zápas, to se nestává každý den a já jsem si to opravdu užil. Viděl jsem bráchu, zahrál jsem si proti němu, fakt se mi to líbilo. Už se těším na odvetu," hlásil šestadvacetiletý Florentin. Oba bratři také společně pozdravili své rodinné příslušníky na tribuně.

Rozdíl mezi oběma fotbalisty ale nakonec najdeme. Florentin si týdně vydělá ve Francii sedmnáct tisíc liber (přes půl miliónu korun). Jeho slavnější bratr si za stejnou dobu přijde na 290 000 liber (přes devět miliónů korun). Však je také nejdražším hráčem světa a United za něj v létě utratili tři miliardy korun.

Reklama

Související témata: