Hlavní obsah

Hvězdný útočník Arsenalu musí před soud. Co provedl?

Santiago de Chile

Tohle musí být nějaké prokletí. Měl by zářit na trávníku a soupeře ničit svými góly, jenže hvězda Arsenalu se potácí z průšvihu do průšvihu. Známý útočník teď dokonce skončí před soudem, když frčel autem po hlavním městě Anglie nepovolenou rychlostí a policie mu zabavila řidičský průkaz.

Foto: Agustin Marcarian, ČTK/AP

Chilan Alexis Sánchez byl hodně naštvaný po prohře svého týmu v kvalifikaci o postup na MS 2018 na hřišti Argentiny 0:1.

Článek

Rozhádaný na všech frontách je nejspíš momentálně útočník Arsenalu Alexis Sánchez. Na Ostrovech se trápí, francouzský kouč Arsène Wenger ho často opomíjí v základní sestavě Kanonýrů. Nedaří se celému týmu, ale chilský snajpr je doslova symbolem současné bídy slavného týmu.

Teď si Sánchez odjel spravit náladu do národního týmu Chile. Moc se mu to nepovedlo. Spíš naopak. Dokonce přišel o řidičský průkaz, když překročil povolenou rychlost. Na místě, kde bylo povoleno jet maximálně 120 kilometrů za hodinu, si to hnal útočník rychlostí o třicet kilometrů za hodinu vyšší. A strážci zákona neměli s hvězdou slitování. Vše došlo tak daleko, že 12. dubna půjde útočník před soud.

Před tribunál půjde Sánchez jen dva dny po utkání Premier League, kdy se Arsenal představí na půdě Crystal Palace. Chilská reprezentace dostala před úterním zápasem kvalifikace o postup na MS 2018 proti Venezuele volno a střelec Arsenalu s ním naložil opravdu nešťastně a jen potvrdil, že do pohody má opravdu daleko.

Reklama

Související témata: