Hlavní obsah

Ruský boháč dohodl obchod století! Hvězda se do Chelsea těšila jen chvíli

Londýn

Tohle byl šok pro celou Anglii. Rus Roman Abramovič podle ostrovních médií dojednal s Barcelonou obchod století, když se měl údajně za 155 miliónů liber stěhovat na Stamford Bridge Brazilec Neymar. Trenér Chelsea Antonio Conte však celou transakci zatrhl, když se nechal slyšet, že by se mu hvězda nehodila do herního stylu, který tým Blues vyznává. Z obchodu za necelých pět miliard korun tak nebude nic.

Foto: Albert Gea, Reuters

Brazilec Neymar si nejspíš v Premier League za Chelsea nezahraje, trenér ho prý nechce

Článek

Ruský boháč Abramovič nezahálí. Chelsea se sice každým okamžikem blíží mistrovskému titulu v Premier League, ale majitel klubu by rád lákal do klubu nové a nové hvězdy. Teď si třeba vyhlédl barcelonského Neymara. A dokonce se na Ostrovech šířila informace, že už byl ústně dohodnutý s Barcelonou na odstupném. To prý dosáhlo rekordní výše 155 miliónů liber. Na tenhle balík prý Katalánci slyšeli.

Když ale o chystaném obchodu slyšel italský manažer Blues Antonio Conte, místo aby majiteli klubu skočil kolem krku a děkoval mu za parádní posilu, tak nákup Neymara s díky odmítl. Kdyby se přestup za tuhle sumu realizoval, udělal by z pětadvacetiletého Brazilce nejdražšího hráče světa.

Conte podle médií obhajoval svůj krok tím, že by Neymar nezapadal do herního stylu, který praktikuje s Chelsea. A navíc má skvělých fotbalistů více než dost. Neymar přitom loni nastřílel 31 gólů. Z obchodu tak nejspíš nebude nic a Abramovič se navíc obává, že mu trenéra po sezóně přetáhne Inter Milán.

Reklama

Související témata: