Hlavní obsah

Přituhuje! Pěsti, kopačky i urážky. Fanoušci Arsenalu se prali mezi sebou, šlo o Wengera

Londýn

Pěsti, kopačky a hrubé urážky. Naštvaní fanoušci Arsenalu se do sebe pustili přímo na tribunách Emirates Stadium během utkání s Manchesterem City. Nervozita spojená s neúspěšnými výsledky týmu a debatami o tom, zda má v klubu pokračovat manažer Arséne Wenger, se tak dostala do dalšího levelu. Strkalo se to také před stadiónem.

Foto: John Sibley, Reuters

Fanoušci Arsenalu protestovali před zápasem s Manchesterem City proti manažerovi Arsénu Wengerovi. Přímo na stadiónu se pak i poprali.

Článek
Fotogalerie

To napětí by se dalo krájet. A ve velkém. Fandové Gunners se nemůžou smířit s tím, jakým směrem se ubírá jejich milovaný klub. Několik protestních pochodů proti manažeru Wengerovi, transparenty požadující jeho odchod jen dokreslují, v jaké bídě se klub nachází. Frustrace z toho, že se ze slibovaného útoku na mistrovský titul, stalo jen další nesplněné přání, přerostla únosnou mez.

Atmosféra houstne. Wenger se prý nechal slyšet, že je připravený si kontrakt v Arsenalu protáhnout. Vedení klubu vše v tuhle chvíli zahrálo do autu s tím, že rozhodne tak, aby vše směřovalo jen ku prospěchu klubu.

A fanouškům tečou nervy, dokonce se na stadiónu pustili do sebe. Přišli dokonce s výzvou, která má uspíšit konec francouzského trenéra v klubu. Zatím ji podepsalo kolem tisíce lidí. Šlágr s Manchesterem City skončil 2:2, ale fandům to nestačilo, na sociálních sítích stejně dávali najevo nespokojenost.

Reklama

Související témata: