Hlavní obsah

Manchester Utd. - Everton 1:1Manchester United doma remizoval s Evertonem. Bod mu zajistil z penalty Ibrahimovic

Před vlastním publikem nevyhrál v Premier League v úterních zápasech 31. kola jen Manchester United. Ten remizoval s Evertonem 1:1. Brankáře De Geu překonal po rohu zblízka tísněný Jagielka. Gólmanovi Manchesteru United prošel míč mezi nohama a zastavil se až v síti. Bod pro United zajistil z penalty v nastaveném čase Zlatan Ibrahimovic.

Foto: Andrew Yates, Reuters

Hráči Evertonu Phil Jagielka a Romelu Lukaku slaví gól na hřišti Manchesteru United v utkání Premier League.

Článek
Fotogalerie

Everton se na Old Trafford ujal vedení ve 22. minutě po gólu stopera Phila Jagielky. United se tlačili za vyrovnáním, dvakrát trefili břevno a těsně před koncem se dočkali.

Obránce Ashley Williams v šestnáctce zastavil Shawovu střelu rukou a dostal červenou kartu. Nařízený pokutový kop bezpečně proměnil švédský kanonýr Ibrahimovic, jenž tak oslavil návrat na hřiště po třízápasovém disciplinárním trestu.

Lišky slaví pátou vyýhru v řadě

Leicester pokračuje ve vítězném tažení, vyhrál pátý zápas v řadě. Tentokrát si doma poradil se Sunderlandem 2:0. Na první trefu se čekalo do 69. minuty, kdy skóroval Slimani a vítězství úřadujících mistrů pečetil Vardy. Na domácím hřišti vyhrál Watford nad West Bromem 2:0 a Burnley bere tři body za vítězství 1:0 nad Stoke.

Anglická fotbalová liga - 31. kolo
Burnley - Stoke 1:0 (58. Boyd)
Leicester - Sunderland 2:0 (69. Slimaní, 78. Vardy)
Watford - West Bromwich 2:0 (13. Niang, 49. Deeney)
Manchester United - Everton 1:1 (90.+4. Ibrahimovic - 22. Jagielka)

Reklama

Související témata: