Hlavní obsah

Tajný agent? Nový James Bond? Proč ne, naznačil Ibra, na co by ho v Americe lapili

Manchester/Praha

Amerika by ho lákala. Los Angeles ještě víc. Nikoli snad proto, že by tam Zlatan Ibrahimovic zazářil jako fotbalová hvězda, ale proto, že by měl blízko do Hollywoodu. K tomu, aby se dostal na stříbrná plátna. „Jediná věc, kterou jsem zatím nedělal, je herectví. Jsem sám trochu zvědavý, jaký by ze mě byl herec,“ nadhodil pětatřicetiletý švédský snajpr, jemuž v létě skončí v Manchesteru United smlouva a zatím vůbec není jasné, zda ji prodlouží.

Ibrahimovic zatím neví, zda bude na Old Trafford pokračovat. Nejvíc by ho lákal Hollywood.

Článek

Pochopitelně že na Old Trafford by chtěli, aby pokračoval. Trenér Mourinho, spoluhráči, fanoušci Rudých ďáblů také. Vždyť Ibra nastřílel v 42 zápasech už 27 gólů, pomohl mužstvu vyhrát Ligový pohár a je jeho ústřední postavou. V úterním ligovém duelu s Evertonem to znovu dokázal, když ve čtvrté minutě nastavení chladnokrevně proměnil penaltu a zachránil remízu. A to přitom přišel na Old Trafford zadarmo!

„Manchester United by ovšem musel mít ambice, které budou odpovídat těm mým, pokud by chtěl, abych zůstal i další rok," naznačil Ibrahimovic, že není vůbec jisté, že bude v Premier League pokračovat i v další sezóně.

„Nepřišel jsem sem ztrácet čas, přišel jsem vyhrávat. Není mi dvacet, abych měl před sebou dalších deset let kariéry, je mi pětatřicet a bude hrát ještě rok, dva, možná tři," vykládal Ibrahimovic při návratu do sestavy poté, co nuceně odpočíval tři zápasy.

Přiletí laso z Hollywoodu?

„Přišel jsem, i když byl Manchester United bez Ligy mistrů. Přestoupil jsem na Old Trafford, přestože jsem věděl, že jdu do mužstva, které není favoritem na titul. Přesto jsem se tady objevil. Abych týmu pomohl, abych udělal všechno, čeho jsem schopen, aby bylo lépe. Abych dovedl mužstvo k vyšším příčkám. Teď čekám, co se stane a jaké ambice má klub do budoucna," potvrdil, že váhá, zda svou budoucnost dál spojovat s Rudými ďábly.

Zvláště, když se o něho intenzivně zajímá jak Neapol, tak hlavně Los Angeles Galaxy. „Nějaká jednání probíhají, ale do konce sezóny zbývají ještě dva měsíce, během nichž se může stát ještě hodně věcí," nemínil Ibra o svých dalších plánech nic prozradit. „Jsem otevřený všem a přístupný každému jednání. Zatím skutečně není nic dohodnuto."

Na jedno by ho ale v Americe lapili....

„Lidé si mě budou po zbytek života pamatovat pro to, co jsem tady udělal, ale já osobně bych byl zvědavý, jakým bych byl hercem. Třeba jako tajný agent. Nový James Bond. Proč ne?" naznačil Ibrahimovic, že na tuhle udičku z Hollywoodu by možná zabral.

Reklama