Hlavní obsah

Legenda trpěla! Na cestě za titulem se hráči zrovna nemazlí

Dobrá nálada, ale také momenty, kdy to bolí. Takhle se bojuje o mistrovský titul v Premier League. Poznal to třeba i někdejší kapitán ze Stamford Bridge. Na tréninku Chelsea schytal ránu míčem mezi nohy, tak raději zkontroloval, že je v pořádku. Vše bylo OK, až přišel Brazilec David Luiz a... John Terry nevěřil vlastním očím, co spoluhráč udělal. A muži vědí, že tohle muselo bolet.

Foto: Tony O'brien, Reuters

Zklamaní fotbalisté Chelsea v čele s Davidem Luizem po porážce od Crystal Palace.

Článek

„Takhle to dopadne, když dostanete míčem do citlivých míst a když zjistíte, že je všechno v pohodě. Dokud... nepřijde @ Davidluiz_4 a udělá tohle," napsal na Instagramu Terry. Co tak děsného se šestatřicetiletému bývalému kapitánovi Blues stalo? David Luiz prostě praštil na tréninku kolegu do rozkroku.

 

When you get the ball clean in your 🥜 and your checking all is ok until... @davidluiz_4 does this 🙈😂

Příspěvek sdílený John Terry (@johnterry.26),Dub 6, 2017 v 7:03 PDT

Anglická média pak vše zhodnotila s úsměvem, prý to jen ilustruje, jak brutálně se v Chelsea na cestě za titulem trénuje. Tým italského kouče Antonia Conteho vede Premier League o sedm bodů a blíží se triumfu v Premier League. Bylo by to páté vítězství v lize během éry ruského boháče a vlastníka klubu Romana Abramoviče.

Reklama

Související témata: