Hlavní obsah

Ibrahimovic je po operaci! Co ještě stihne v kariéře?

Londýn

Po horších zprávách přichází lepší. Platí dál, že si nekopne v téhle sezóně, ba ani v tomhle kalendářním roce, ale kariéru Zlatan Ibrahimovic uzavírat nemusí. Alespoň to potvrzují první zprávy po operaci kolena, kterou fotbalista podstoupil v zámoří. Už dokonce zahájil rehabilitaci, která ovšem potrvá dlouhé měsíce.

Foto: Dave Thompson, ČTK/AP

Zlatan Ibrahimovic z Manchesteru United se svíjí v bolestech. V odvetě s Anderlechtem si poranil koleno.

Článek

Ta hrozba tu byla. A samozřejmě stále je. Devítiměsíční pauza v pětatřiceti je záležitost krajně ošidná. „Prodělal úspěšnou operaci. Neutrpěl zranění, které by ukončilo jeho kariéru," uvedl na sítích novinář Mohamed Bouhafsi k Ibrahimovicově stavu. „Začal rehabilitovat."

Otázkou je, kde by kanonýrova kariéra měla pokračovat. Podporu mu vyjádřil kouč José Mourinho. Smlouvu v United na další roky ale hvězda nemá, zahraniční média zmiňují nabídky z klubů zámořské MLS. To vše platilo před zraněním a bylo to dáváno do souvislosti s tím, že by Ibrahimovice později třeba lákalo ukázat se v Hollywoodu...

Vazy v koleni si švédský snajpr poškodil při nešťastném dopadu po hlavičkovém souboji krátce před koncem základní hrací doby odvetného duelu čtvrtfinálového souboje Evropské ligy s Anderlechtem. Ve 46 soutěžních zápasech si připsal 28 gólů a je jasně nejlepším střelcem United.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články