Hlavní obsah

Vymění hvězda Bílý balet za Rudé ďábly? Na Old Trafford chystají miliardy

Manchester/Praha

Vymění Gareth Bale Bílý balet za Rudé ďábly? Podle anglických médií je tahle varianta ve hře. Hvězdný Velšan má v posledních šesti týdnech zdravotní potíže s lýtkem a za Real nehraje, výjimkou byla závěrečná zhruba čtvrthodinka v sobotním finále Ligy mistrů. Manchester United ho chce přivábit zpátky na Ostrovy, kde hrál za Tottenham, a připravenou má prý sumu sto miliónů liber, tedy více než tři miliardy korun.

Foto: Darren Staples, Reuters

Velšan Gareth Bale se podle anglických médií možná vrátí během léta na Ostrovy. Miliardy má na jeho nákup připravené Manchester United.

Článek

Manchester United má v plánu získat během léta velkou hvězdu. Jedničkou na seznamu byl Antoine Griezmann, ale ten nakonec zůstane v Atlétiku, a tak se začíná mluvit i o Baleovi. Tvrdí to alespoň Manchester Evening News. A přidává fakta, proč by se obchod mohl zamlouvat oběma stranám. Bale šest týdnů nehrál, jeho náhradník Isco byl v senzační pohodě a formě. Real tak nemusí lpět za každou cenu na setrvání Velšana.

Na druhou stranu José Mourinho hledá hráče, který by mohl nastupovat na levém či pravém křídle a podle všeho Bale tato kritéria splňuje. Real by v případě realizace obchodu mohl peníze investovat jinak, v jeho hledáčku je pro změnu monacký talent Kylian Mbappé, nebo by se do Bílého baletu mohl přestěhovat Eden Hazard z Chelsea.

Španělský klub by také rád koupil gólmana a zamlouval by se mu David de Gea z United, takže by podle médií mohlo být součástí transferu stěhování více hráčů... Bílý balet už nabídl za De Geu šedesát miliónů liber, ale z Old Trafford přišla zamítavá odpověď. Vypadá to na pořádně horké léto, kde budou létat miliardy.

Reklama

Související témata: