Hlavní obsah

Fanda Manchesteru City se těší na líbánky snů. Zaplatí mu je hvězda soupeře

Manchester/Praha
Aktualizováno

Příběh jako z pohádky. Fanoušek Manchesteru City na něj čekal sedm let, ale teď to přišlo a užije si po svatbě nádherné líbánky. A může za to Wayne Rooney, který hrál za konkurenční United. Co útočník udělal, že potěšil fanouška velkého rivala klubu z Old Trafford. Nic osobního, jen se v létě vrátil do Evertonu, to úplně stačilo.

Foto: Sport.cz

Wayne Rooney podepisuje kontrakt s anglickým Evertonem.

Článek

Fanoušek Jordon Fawcett měl pořádnou kliku. Před sedmi lety se totiž rozhodl vsadit na to, že se jednou Wayne Rooney vrátí do Evertonu. Vypadalo to jako science fiction, však také vsadil v kurzu 100:1, ale teď nelituje. Z vsazených dvaceti liber jsou dva tisíce a vidina nádehrné svatební cesty. Svou snoubenku Roxanu si totiž hodlá brzy vzít za ženu a Rooney tak dal páru nádherný svatební dar. O příběhu píše Manchester Evening News.

„Pracoval jsem se strýcem na opravě střechy a bavili jsme se o fotbale. Rozhodl jsem se vsadit na to, že Rooney odejde z United. Přál jsem si to," vykládal fanda Citizens. „Hodně se v tu dobu mluvilo o tom, zda půjde do City nebo do Barcelony, ale já nevěřil, že by odešel do Manchesteru City," tvrdil. Sázenku si potom schoval v domě své matky, ale jinak sázku pustil z hlavy.

Sám se pak z domu odstěhoval a v pokoji začal bydlet jeho bratr Blaine, který krabici, kde byl i tiket, přestěhoval. Takže, když Rooney opravdu přestoupil a Jordon Fawcett začal tiket hledat, vypadalo to, že má smůlu. „Otočil jsem dům vzhůru nohama, abych ten tiket našel," vzpomíná sázkař. „Bratr se jen smál, ale pro mě je to spousta peněz. Byla to první sázka, co jsem udělal, na tu jsem si dobře pamatoval," líčí.

A nakonec všechno klaplo a sázková kancelář výhru vyplatí. Jordan si z výhry zaplatí líbánky se svou snoubenkou Roxanou, když se chystají podívat do Španělska na Mallorku.

Reklama

Související témata: