Hlavní obsah

Policie vyšetřuje fanoušky Manchesteru City kvůli oslavě gólu

Manchester

Dorsetská policie zahájila vyšetřování fanoušků Manchesteru City kvůli chaotickým scénám, které nastaly při oslavě rozhodujícího gólu Raheema Sterlinga v sedmé minutě nastavení duelu anglické ligy na hřišti Bournemouthu. Člen pořadatelské služby uvedl, že jej do víru euforie strčil útočník "Citizens" Sergio Agüero. Argentinský kanonýr to popírá.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Bujará oslava hráčů hráčů Manchesteru City po brance Raheema Sterlinga v nastaveném čase.

Článek

Anglický reprezentant Raheem Sterling v 97. minutě za stavu 1:1 s přispěním teče skóroval po Danilově přihrávce a běžel slavit k fanouškům, kteří vběhli na hřiště. Sterling za to obdržel druhou žlutou kartu v zápase a byl poprvé v Premier League vyloučen.

"Po gólu následovaly vzrušené oslavy, při nichž se množství příznivců Manchesteru City dostalo na hřiště. Dva muži byli zadrženi. Policisté kontrolují záznamy CCTV a zjišťují, zda byly spáchány i další přestupky," uvedla dorsetská policie.

Agüero popřel obvinění člena pořadatelské služby, že jej do nepřehledné situace strčil. "Nikoho jsem nezasáhl, toto nařčení je nesprávné a televizní záběry to potvrzují," poznamenal devětadvacetiletý útočník na twitteru.

Trenér "Citizens" Pep Guardiola byl po zápase rozhořčen rozhodnutím sudího Mikea Deana vyloučit střelce rozhodující branky. "Pokud nesmíte slavit s fanoušky, nejlepším řešením je hrát bez nich," řekl španělský kouč.

Reklama