Hlavní obsah

Costa nestihl dotáhnout transfer, přesto dál odmítá trénovat s Chelsea

Londýn

Fotbalista Diego Costa nadále zůstává hráčem Chelsea, jeho další start za A-tým londýnského klubu je však v nedohlednu. A to i přesto, že jej v klubu zapsali na 25člennou soupisku pro Premier League. Hráč pokračuje ve stávce poté, co se nepohodl s trenérem Antoniem Contem.

Foto: Sport.cz

Diego Costa už dres Chelsea nejspíš neobleče.

Článek

Ke konci přestupového období se mluvilo o tom, že by se Costa měl vrátit do Atlética Madrid. Transfer se nakonec nestihl vyřídit, tudíž minimálně do ledna bude dál hráčem Chelsea.

Sám z toho není příliš nadšený. „Trenér mě nechce," vysvětluje hráč, který je momentálně v Brazílii, přestože od klubu k tomu nemá povolení. Jak informují zdroje deníku The Telegraph z hráčova okolí, sám Costa možnost návratu k týmu naprosto vylučuje.

S Contem nechce pokračovat ve spolupráci poté, co mu italský kouč měl prostřednictvím SMS zprávy sdělit, že s ním nepočítá. Počátek konfliktu však zřejmě sahá už do ledna tohoto roku, kdy Costa velmi stál o přestup do čínské ligy, konkrétně do celku Tchien-ťin Čchüan-ťien. Chelsea však nechtěla o odchodu svého kanonýra ani slyšet.

Důrazný forvard tak zůstal v kádru Blues a pomohl svému týmu k zisku titulu vítěze Premier League. Po finále FA Cupu už se však na Stamford Bridge neukázal.

Reklama

Související témata: