Hlavní obsah

Čtyři společnice, dvě lahve alkoholu. Večírek hvězdičky z Premier League ukončila policie

Londýn/Praha

Hvězdička z Premier League to během reprezentační pauzy pořádně rozjela. Ale nikoliv na trávníku. Nigerijský fotbalista Isaac Success si objednal na pokoj během večírku hned čtyři společnice. Sliboval, že jim ukáže, co umí. Jenže pod vlivem alkoholu nic z toho nenaplnil. Nakonec požadoval po dívkách zpět peníze a spor musela vyřešit až přivolaná policie.

Foto: Profimedia.cz

Nigerijský fotbalista Isaac Success z Watfordu to umí rozbalit nejen na hřišti.

Článek

Že to umí rozbalit velké hvězdy jako Mario Balotelli, o tom nikdo nepochybuje. Během přestávky Premier League se ale dokázal rozparádit Nigerijec Isaac Success. Jeho jméno jej předurčuje k úspěchu, na tenhle večírek však mladý fotbalista moc hrdý nebude. Zaplatil totiž dva tisíce liber čtyřem společnicím, ale nakonec skončil namol opilý a začal požadovat své peníze zpět. Hádku musel ukončit až zásah policie.

Jednadvacetiletá hvězdička z Premier League si totiž kromě společnic vzala na pokoj i dvě lahvě Baileys, které se mu povedlo během devadesáti minut vypít. Zábava se mu pak nezdála podle jeho představ, a tak chtěl investované peníze zpět. „Obvinil nás, že jsme ho okradly," tvrdila čtyřiadvacetiletá Alexis. „Přitom pil alkohol přímo z lahve a pak nebyl schopný ničeho. Asi byl zklamaný, ale byla to jen jeho vina. Co mohl čekat, když se takhle opije," bránila se jedna z fotbalistových společnic.

„Masírovaly jsme ho celou hodinu a půl. Trvalo to stejně dlouho jako fotbalový zápas. Má hezké tělo, pořád se chlubil, kolik peněz vydělal a co si všechno užijeme, ale je fér říct, že nic z toho neukázal," dodala další z mladých žen. Když vypršel čas, na jaký si fotbalista ženy objednal, chtěly odejít. Mladík prý ale začal zuřit. „Křičel tak, že musel probudit celý hotel. Pak někdo zavolal policii a ta to celé vyřešila."

Mladý Nigerijec vydělává třicet tisíc liber týdně, takže ho incident zase tak finančně nebolel, ostudy, jakou si udělal, se ale jen tak nezbaví.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články