Hlavní obsah

Chelsea - Newcastle 3:0V Anglickém poháru jdou dál Chelsea i Manchester City

V nedělním 4. kole Anglického poháru si fotbalisté Chelsea na domácím hřišti jasně poradili s Newcastlem 3:0. Uspěl i další favorit na zisk trofeje: Manchester City si odvezl postup z Cardiffu, který vyřadil po výhře 2:0.

Článek

Na Stamford Bridge otevřeli domácí hráči skóre v 31. minutě po pohledné kombinaci, na jejímž konci stál Batshuayi. Belgický útočník přidal i druhou branku krátce před poločasem, když si jeho střelu srazil do vlastní sítě Lascelles.

Skóre uzavřel v 72. minutě parádní trefou z přímého kopu Marcos Alonso. Španělský reprezentant se v sezóně podílel na deseti brankách (sedm gólů a tři asistence), což se mu povedlo jako prvnímu obránci v tomto ročníku Premier League.

Lídr nejvyšší anglické soutěže Manchester City získal dvoubrankový náskok už v průběhu první půle. V 8. minutě De Bruyne chytře podstřelil z přímého kopu skákající zeď a míč se dokutálel až do brány velšského celku. V 38. minutě zvýšil na konečných 2:0 Sterling, jenž se gólově prosadil hlavou poprvé po více než dvou letech.

Reklama

Související témata: