Hlavní obsah

Čeští fanoušci za den vyprodali vstupenky do Wembley, fandit jich bude téměř šest tisíc

Praha

Bude plno! Česká fotbalová reprezentace se může v březnovém zahajovacím utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy v Anglii těšit na maximální podporu svých fanoušků. Jediný den po zahájení předprodeje totiž byla vyprodána celá kvóta vstupenek určených právě pro české příznivce, která nakonec dosahuje čísla téměř šest tisíc.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ladislav Krejčí (uprostřed) mezi spoluhráči během tréninku fotbalové reprezentace.

Článek

Duel Anglie – ČR je na programu 22. března na legendárním londýnském stadionu Wembley, národní tým požene do utkání vyprodaný sektor jeho příznivců.

"Konečná kvóta vstupenek, kterou nám anglická protistrana poskytla je mnohem větší, než bývá v těchto případech z reglementu UEFA běžné. Udělali jsme v tomto směru opravdu maximum a jsem rád, že si tolik českých fanoušků bude moci užít tento velký sportovní svátek, který nás ve Wembley čeká," říká k rychlému prodeji vstupenek předseda FAČR Martin Malík.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Předseda FAČR Martin Malík (vlevo) a trenér české fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý.

„Mám za celý náš tým velkou radost, jaký zájem naši fanoušci o utkání projevili. Jednoznačně to pro nás bude velké povzbuzení a motivace do velkého zápasu," těšil se také trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý.

Vzhledem k velkému převisu žádostí českých příznivců a jejich zájem o vstupenky 1. a 2. kategorie budou jejich požadavky vyřešeny přesunem k rezervaci vstupenek 3. kategorie. Tito fanoušci budou ze strany FAČR vyrozuměni a informováni o dalším postupu individuálně. U všech žádostí, které FAČR obdržela do půlnoci 14. 1. 2019, garantuje asociace počty objednaných vstupenek. Jejich majitelé budou do konce týdne kontaktováni a informováni o dalším postupu.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články