Hlavní obsah

Jen se po nich zaprášilo! Na Brazílii bylo vyprodáno za pět hodin

Praha
Aktualizováno

Blíží se fotbalový svátek. Do Česka přijede už na konci března Brazílie, která v Edenu sehraje přátelské utkání s tuzemskou fotbalovou reprezentací. A už nyní je jasné, že bude vršovický stadion narvaný k prasknutí. Lístky byly vyprodány během pěti hodin.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Tomáš Vaclík děkuje fanouškům po výhře na Slovensku (ilustrační foto).

Článek

Předprodej odstartoval dnes v osm hodin ráno. Provázely jej technické problémy, které byly podle vyjádření z oficiálního Twitteru České fotbalové reprezentace způsobeny enormním zájmem o vstupenky. Už o dvě a půl hodiny později bylo k dispozici minimum lístků.

„Očekávali jsme samozřejmě velký zájem fanoušků, to, co se strhlo za nákupovou tsunami na prodejním webovém portálu hned ráno, nás tak příliš nepřekvapilo," uvedl Michal Jurman, ředitel Oddělení komunikace FAČR. Pět hodin po zahájení prodeje pak fanoušci koupili poslední vstupenky - je vyprodáno.

"Je pravda, že krátce po osmé hodině ranní onlinový prodej lístků na Brazílii částečně zkolaboval v důsledku enormního zájmu přihlášených uživatelů, technické problémy se ale podařilo průběžně a úspěšně vyřešit a prodej lístků tak mohl s občasnými výpadky pokračovat v naprosto standardním režimu," dodal Jurman.

Kromě VIP vstupenek se ceny lístků na Brazílii pohybovaly ve třech hladinách, od 990 korun do 2490 korun. K mání byla v pondělí ráno i vstupenka za 3890 korun, která zahrnovala kromě nejlepších míst také dárky od partnerů české fotbalové reprezentace. Fanoušci všechny dostupné lístky rychle vykoupili.

„Premium seats doplňují nabídku pro fanoušky, svou kvalitou zaplňují prostor mezi vstupenkou nejvyšší kategorie a počtově omezenými VIP vstupenkami," uvedl Martin Malík, předseda FAČR, ke vstupenkám za necelé čtyři tisíce.

Právě varianta za 3890 korun byla na webových stránkách, kde probíhal předprodej, už dvě a půl hodiny po zahájení jedinou dostupnou možností, jak ještě lístky získat. Za dalších dvě a půl hodiny však Eden hlásil vyprodáno.

Reklama