Hlavní obsah

Brazilská samba ovládla Eden, Češi ustoupili na Žižkov. Sylvinho vzpomíná na Spartu

Aktualizováno

Den před přípravným zápasem gigantovi Eden vyklidili. Na hřišti už v úterý večer tak galantní být nechtějí. Čeští fotbalisté se v pondělí znovu připravovali na stadionu Viktorie Žižkov. Hraví Brazilci tak měli nově položený trávník jen sami pro sebe. V přiloženém videu se můžete podívat, v jak dobré náladě hraví kanárci svůj trénink zahájili.

Trénink Brazílie v pražském EdenuVideo: Sport.cz

 
Článek
Fotogalerie

Úvodní bago mají asi všechny fotbalové týmy na světě společné. Brazilci však na ně potřebují velký prostor, proto se rozestaví do středového kruhu a tři nešťastníci uvnitř pěkně kmitají, aby se vysvobodili.

Analýzu hry českého týmu má na starosti asistent Sylvinho. Bývalý hráč Arsenalu má s Prahou dobré zkušenosti. V roce 2000 tady v Lize mistrů svou trefou zajistil Kanonýrům výhru 1:0 na Spartě.

„Samozřejmě si pamatuji. Dal jsem tady skvělý gól! Navíc šlo o hrozně důležitý moment pro Arsenal," rozzáří se Sylvinho při vzpomínce jako sluníčko.

Kanárci dorazili do Prahy z Portugalska, kde remizovali 1:1 s Panamou. V duelu s outsiderem tak ukončili vítěznou sérii šesti zápasů, v nichž navíc ani jednou neinkasovali.

Reklama

Související témata: