Hlavní obsah

Brazílie - Nigérie 1:1Brazilci nedokázali porazit ani Nigérii, Neymar se zranil

Singapur/Praha
Aktualizováno

Fotbalisté Brazílie ani ve druhém přípravném utkání v Singapuru nedokázali porazit soupeře z Afriky. S Nigérií dnes remizovali 1:1 stejně jako ve čtvrtek se Senegalem. Zápas nedohrála jejich největší hvězda, útočník Neymar odkulhal ze hřiště už ve 12. minutě se zraněným levým stehnem.

Foto: Feline Lim, Reuters

Brazilec Neymar (vpravo) během přátelského duelu s Nigérií.

Článek

Sedmadvacetiletý Neymar ve čtvrtek odehrál stý reprezentační zápas a stal se sedmým brazilským fotbalistou, který to dokázal. Dnes ho ale už krátce po zahájení duelu musel vystřídat Philippe Coutinho.

Nigerijci v poločase vedli po brance Johna Ariba, který nebojácně vběhl do vápna, obhodil si stopera Marquinhose a prostřelil gólmana Edersona. Krátce po přestávce vyrovnal Casemiro, jenž zblízka doklepl do sítě míč odražený od břevna.

Brazilci po červencovém triumfu na Copě América ještě nezvítězili. Ve třech ze čtyř přípravných zápasů remizovali a s Peru prohráli.

Argentina bez potrestaného Lionela Messiho rozstřílela Ekvádor 6:1. Proti jihoamerickému soupeři si zahráli také Slováci, tým českého kouče Pavla Hapala remizoval v Bratislavě s Paraguayí 1:1.

Přípravné fotbalové utkání:
Singapur: Brazílie - Nigérie 1:1 (0:1)
Branky: 48. Casemiro - 35. Aribo.
Elche: Argentina - Ekvádor 6:1 (3:0)
Branky: 20. Alario, 27. vlastní Espinoza, 32. Paredes z pen., 66. Pezzella, 82. Domínguez, 86. Ocampos - 49. Mena.
Bratislava: Slovensko - Paraguay 1:1 (0:0)
Branky: 59. Boženík - 85. Romero.

Reklama

Související témata: