Hlavní obsah

Hrubý a Linhart nahradí v jednadvacítce Ševčíka s Chorým

Trenér fotbalové reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel udělat další dvě změny v nominaci na přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku. Ze zdravotních důvodů na dnešní sraz nemohli dorazit liberecký Petr Ševčík a olomoucký Tomáš Chorý, které nahradí Robert Hrubý z Ostravy a Zdeněk Linhart z Příbrami. Informoval o tom tiskový mluvčí týmu Jaroslav Kolář.

Foto: Tomáš Svoboda

Robert Hrubý

Článek

Lavička pozměnil kádr už v minulém týdnu. Nejprve dodatečně povolal Filipa Kašu z Žiliny, olomouckého Chorého a Dominika Maška z Bohemians 1905. V neděli se pak kvůli zranění omluvili sparťané Lukáš Juliš a Matěj Pulkrab a kouč místo nich nominoval Ševčíka a jabloneckého Ondřeje Mihálika.

Jenže zdravotní problémy mají i záložník Ševčík a útočník Chorý, takže se do týmu místo nich dodatečně dostali Hrubý a Linhart. Dvaadvacetiletý středopolař Hrubý má na kontě v dresu jednadvacítky šest utkání a dva vstřelené góly. O rok starší Linhart odehrál za "Lvíčata" také šest duelů.

Jednadvacítka se chystá na červnové mistrovství Evropy v Polsku. V pátek ji čeká přípravné utkání se Slovenskem v Karviné a příští pondělí se představí v Polsku.

Reklama

Související témata: